Behandlare på Hjärtats center

Behandlare som finns på centret är själva medlemmar. Som medlem på Centret får du upp till 70% rabatt på ordinarie priser hos de behandlare som finns på plats.

Behandlingarna är öppna även för allmänheten men till ordinarie pris. Är du själv medlem med någon kompetens inom behandling? Då är du välkommen att erbjuda dina tjänster med Hjärtats center som bas. Tillgången till att boka behandlingsrum ingår i medlemskapet.

Nedan finner du några behandlare som tidigare erbjudit behandling. Det är olika behandlare som dyker upp på respektive retreat. Titta på aktuellt retreat efter information om vilka som kommer.

simona2Simona Broander. Massör Klassisk massage och healing. Även efterföljande samtal (75 min). Med en lång erfarenhet som massör har hon svaret på vad just din kropp behöver. Spänningar i kroppen eller värk? Boka en massagestund.

45 min Ord pris: 600 kr Medlem 180 kr

 

 

therese_appelqvist_litenTherese Appelqvist. Beteendevetare och vägledare. Även personlig coachning. Med en bakgrund som ledarskapskonsult har hon coachat flera hundra personer till personlig växt. Står du i ett vägval eller vill känna mer glädje? Boka ett samtal. Se mer om Therese på www.authentica.se eller www.authentic.se

60 min 700 kr Medlem 210 kr

 

 

accessbarsJanne Nilsson. Behandlare Access Bars. Access Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen där 32 punkter berörs på huvudet. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Är du stressad eller har kronisk värk? Boka en Bars behandling.

30 min. Ord pris: 300 kr Medlem 100 kr
60 min. Ord pris: 600 kr Medlem 175 kr