kia_temmesVAD ÄR SCIO?

”Scio är ett databaserat instrument som reducerar inre stress och tar fram kroppens egen potential till läkning.”

SCIO är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument. Med SCIO kan man balansera i stort sett allt i kroppen som inte är som det ska: konkreta fysiska problem, psykiska och emotionella problem, latenta problem och obalanser, virus, bakterier, parasiter, akuta inflammationer, stress etc.

Med SCIO triggar man igång självläkande processer för att lösa orsaken till problemet, själva problemet, relaterade faktorer och symtom. SCIO kan också optimera de flesta funktioner, organ och vävnader samtförebygga problem.

Allt utstrålar, som vi känner till, en elektromagnetisk frekvens, som ett resultat av molekylära svängningar. Frekvensspektret till alla vanliga bakterier, virus, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener, naturmediciner inom alla grenar, och mycket mer ligger i en databas. Före balanseringen gör man ett test där man sänder alla dessa frekvenser till kroppen, en efter en. När kroppen tar emot frekvenserna skapas en reaktion som om man blev utsatt för den verkliga substansen.

Med SCIO återställer man kroppen till balans där den ska fungera optimalt och därför kan man inte heller överbehandla eller orsaka skada. De flesta balanseringsprogrammen triggar endast kroppens egna funktioner för att normalisera / lösa ett problem. Detta är processer som jobbar i många timmar efter en balansering och därför kan man bli trött efter en balansering. Man känner inte något under själva balanseringen och det är ingen fara för biverkningar efteråt mer än symtom på att kroppen jobbar.

Kia Temmes är certifierad Scio terapeut.

Pris: 900 kr (ord pris) 450 kr (medlem i UHC)

Kia bokas upp på telefonnummer: 0722-459945 och behandlingen sker på Ekegården.