Volontär på Hjärtats center?

Nu söker vi nyårsretreat volontärer två stycken. Ring 0498-481222. 

Som volontär är du välkommen att komma vid flera tillfällen och på olika sätt.

1) Kanske vill du bidra på en retreat? Diska, städa etc för att då bo fritt. Insatsen blir ca fyra-fem timmar per dag eller efter överenskommelse. Detta kan du när som helst ansöka om. Vi tar emot ett par volontärer till varje retreat.
2) Kanske vill du komma hit när som? T ex bidra med att måla, göra trädgårdssysslor, sy gardiner, baka, tvätta, diska och kombinera det med en egen retreat hos oss på centret.
3) Kanske vill du komma under en längre period? Upp till tre månader kan du komma. Först kommer du vid ett tillfälle och ”prov-volontärar” för att se om det är detta du vill och att vi passar ihop med gemensamma syften för verksamheten. Sedan t ex kommer du under hela sommarperioden. Vi tar emot ett par volontärer för en längre period under sommaren 2017.

Vid volontär-frågor kontakta oss för mera information. 0498-481222.

OBS! Vill du bidra med det som är din gåva?
Har du som medlem någon kompetens, gåva, färdighet som du vill bidra med på något evenemang på Hjärtats center? Behandlare, projektledning, barnaktiviteter, workshop… etc? Varmt välkommen att kontakta oss och berätta. E-posta info(at)universalheartcenter.se eller ring Therese centrets kurssamordnare på 0498-481222.

Har du kompetens att vara projektledare för en temavecka eller kanske hålla i en workshop på ditt sätt under temaveckan? Varmt välkommen!

Har du intresse och kompetens att vara projektledare för ett evenemang eller kanske hålla i en workshop på en av centrets retreats? Varmt välkommen med din intresseanmälan!