sunshineaffisch_1200

Under oktober månad kommer bokningen att öppnas till Sunshine Week 2017 (v 30).

Förra årets succé är tillbaka! 25 juli-1 augusti 2016 är det åter dags för SUNSHINE WEEK på Ekegården. 

I en glad och lugn miljö på Ekegården på södra Gotland kopplar du av bland likasinnade och bara är dig själv. Du ger och får kunskap, glädje och en garanterad livsinjektion. Det blir föreläsningar som varvas med workshops. Varje dag blir det även meditation och yoga samt live-musik på utescenen på kvällarna. Tillsammans möts vi i hjärtat och har en meningsfull semester.

Läs mer här; Programmet 2016

KÖP SOLPASS UHC-MEDLEM FÖR SUNSHINE WEEK (INTRÄDE TILL ALLT)

Du kan välja mellan hel, eller halv festivalvecka.

  • 25/7-1/8 (7 dagar) 2000kr
  • 25-28 juli (3 dagar) 1000kr
  • 28 juli-1 augusti (4 dagar) 1250kr

BOKA SUNSHINE WEEK HÄR!

Läs mer om alla som medverkar här; Medverkande

KVÄLLSFÖRELÄSARE ÖPPNA FÖR ALLMÄNHETEN (DROP IN):

Anna Ugander, Toltekisk visdom

Caisa Landahl, Bli Fri – Om beroende och medberoende

Katarina Mannheimer, Konsten att utveckla ditt medvetande

Mikael Säflund, Instant Transformation

Jörgen Tranberg och Maria Carolina Bruhl Rojas, Hjärtats kraft och universum

Lennart Matikainen, Att lyckas med relationer

Therese Appelqvist, Andlig kraft

 

 

 

 

knapp

 

PageLines-nyarsretreat.pngBOENDE: 

Du väljer själv hur du vill äta och bo. I rum på Ekegården, eget boende, eller i tält/husbilsplats. Allt efter budget och önskemål. Tält/husbil ingår när du köper ett solpass.

Gemenskapen på Sunshine Week och alla intressanta möten får du tal del av allra bäst om du väljer din vistelse på Sunshine Week med BOENDE. Då ingår sängplats med handfat och tillgång till dusch och toalett (se vår hemsida för bilder). Det går tyvärr inte att på förhand boka ett särskilt rum. Men självklart kan du ha önskemål om med vem eller vilka du vill dela rum med (upp till fyra personer). Dubbelrum finns i mån av plats och mot extra tillägg på plats. Du kommer till bäddad säng och städ ingår. Incheckning måndag kl 15.00 eller torsdag kl 15.00 och utcheckning torsdag kl 11.00 eller måndag kl 11.00. (Programmet avslutas måndagen den 1 augusti kl 15.00).

HUSBIL

Husbil hänvisas till anvisad plats på Ekegårdens fotbollsplan (max 10 ekipage). El och soptömning ingår ej. Dock tillgång till dusch och toalett. Att ta med husbil är gratis med Festivalbiljett Solpasset. Först till kvarn, anmäl via ett mail till info(at)ekegarden.com.

TÄLTA

Tälta med eget tält kan du göra på Ekegårdens fotbollsplan. Solnedgång och öppna fält ingår. Du får tillgång till toalett och dusch. Att tälta är gratis med Festivalbiljett Solpasset. Först till kvarn, anmäl via ett mail till info(at)ekegarden.com.

EGET BOENDE

Eget boende är förstås inga problem. Håll bara koll på schemat och alla aktiviteter!

MEDLEM I UNIVERSAL HEART CENTER: 

Är du medlem i Universal Heart Center ingår samtliga måltider i boendepriset samt Solpasset (entré till alt) för endast 2000kr. Mat ingår ej om du inte väljer boende. Vid annat boende är du välkommen att äta i restaurangen eller göra mat och äta i centerköket.

PageLines-sunshine13.jpgLäs mera om medlemskap på http://universalheartcenter.se.

MAT: 

Ekegårdens Restaurang Bar & Café har öppet hela veckan. Du som är medlem och har beställt boende +mat får alla måltider inkluderade. Tiderna för gemensamma måltider på SUNSHINE WEEK är; 8-10 frukost, 12-14 lunch, 20-22 middag. Det finns även en à la carte meny som du kan beställa ifrån. Maten på Ekegården erbjuder både kötträtter samt vegetariska- och glutenfria alternativ. Restaurangen har fullständiga rättigheter. För dig som bor på Ekegården och vill laga din egen mat eller bre dig en macka om kvällen så finns det tillgång till kök i anslutning till boendet. Maten du tillagar där intages endast på plats i köket.

RESA:

 Du kommer till Gotland och Visby med båt eller flyg. Från Västervik, Oskarshamn och Nynäshamn avgår färjor från rederierna Gotlandsbåten och Destination Gotland. Bokar du färja på just Destination Gotland www.destinationgotland.se  uppge festivalens kampanjkod ”arrsunshine2016”. Du kan även boka flyg via t ex Gotlandsflyg, Malmö Aviation, SAS m fl. Jämför och boka i tid så blir resan som billigast.

Från Visby så finner du Ekegården sex mil söderut. Kommer du utan bil kan du åka med kollektivtrafiken. Landsbygdstrafiken går med buss

Ekegårdens bardisk. Mysig belysning. Här beställs mat och drycker, såväl vanliga drinkar som hälsosamma raw foodare.

Ekegårdens bardisk. Mysig belysning. Här beställs mat och drycker, såväl vanliga drinkar som hälsosamma raw foodare.

nummer 10, 11, 12 (tryck här för busstidtabellen) den trafikerar Visby och Havdhem kiosk som närmaste hållplats, sedan är det 2 km till Ekegården mot Eke. Intresserad av transfer? Fyll i transfer i formuläret om detta är av intresse. Vi samlar då ihop gäster varpå väntetid kan förekomma.

AVBOKNING:

Avbokning kan ske mot uppvisande av läkarintyg. En bokningsavgift avgår då vid tillbaka betalningen på 600 kr.

 

 

 

FRÅGOR: Vid frågor eller funderingar ring 0498-481222.

 

PageLines-sunshine5.png

Jörgen Tranberg föreläser om kvantfysik och attraktionslagen.

Meditation sommaren 2015. Leder gör Diana Wahlborg.

Meditation sommaren 2015. Leder gör Diana Wahlborg.

Det är gott om sittgrupper och hörnor på Centret att umgås på. Här är en under Sunshine Week 2015

Det är gott om sittgrupper och hörnor att umgås på. Sunshine Week 2015.

Vi har 13000kvm gräsyta. Här är uteserveringen från sommaren 2015. Till 2016 bygger vi en stor trätrall här med utescen för livemusik såklart. :)

Vi har 13000kvm gräsyta. Här är uteserveringen från sommaren 2015. Till 2016 bygger vi en stor trätrall här med utescen bredvid för livemusik såklart. 🙂

Kul gäng från Sunshine Week i somras. Alla boendeförmåner ingår förstås även under temaveckorna!

Kul gäng från Sunshine Week i somras. Janne, Eva, Patricia och Therese.

 

PageLines-HEARTCENTER.jpg

Ekegården – ett Universal Heart Center för dig att komma till och vara den du är ämnad att vara. Sunshine Week ett tillfälle att ge dig själv utrymme att växa. Varmt välkomna!