Bo här

Här finner du allt du behöver veta om att bo och "retreats" på centret. Klicka på bilden så kan du läsa mera i pdf-foldern.

Här finner du allt du behöver veta om att bo och ”retreats” på centret. Klicka på bilden så kan du läsa mera i pdf-foldern.

Att bo på Hjärtats center liknar en retreat men ändå inte. En vistelse här är inte avskild om du inte själv väljer det. Syftet med att vara på centret är främst att utvecklas till att bli och vara den du är ämnad att vara. Här bor du i en stödjande miljö och kärleksfull gemenskap. Du deltar i meditationerna, i behandlingarna och i lärandet på kurserna för att ta nästa steg i din personliga utveckling. Det är ett boende på ett kombinerat retreat- och utbildningscenter.

Det viktiga är att du under din vistelse tar hand om dig själv, men också att du lika mycket bidrar till en stödjande miljö för andra.

Allt du behöver veta om att bo på UHC! (pdf) Foldern ska uppdateras med de nya medlemsförmånerna. Helpension kan köpas till men ingår inte per automatik i Guld eller Silver medlemskapet. Mat tillagas tillsammans som självhushåll i centerköket eller kan vid öppet i restaurangen köpas och intas där. Detta efter önskemål om att få ned kostnaden för att bo på centret. Ytterligare en nyhet är ”Universal Heart Center Life”. Under maj och september månad öppnar vi upp centret för att leva tillsammans med oss där under en kortare eller längre vistelse. Vi kommer också erbjuda introduktionskurs under denna tid för medlemmar. Vi samlas då under en längre tid för att meditera, umgås och hjälpas åt i trädgården eller med annat. Information om detta kommer.

Önskar du en längre vistelse på centret som volontär ring 0498-481222.