Center People

perPer Appelqvist som gav upp karriären, tog av sig sina kostymer och sadlade om till ett liv på landet för att driva företag inom personlig utveckling. Han vill absolut skapa ett center som kan bidra till att andra kan utveckla sig själva, precis som de är och skapa sina bästa jag. På centret är han en social mittpunkt, involverad i det mesta, från att skapa andliga möten till att skruva musikanläggning. Per är huvudansvarig för drift av centret.

 

 

thereseuhcTherese Appelqvist som följde sin längtan och förverkligade sitt livs syfte. Hon lämnade näringslivets korridorer som ledarskapsutvecklare och utbildare. Att vara med och skapa nya gynnsamma miljöer, personliga möten och se andra människors utveckling brinner hon för. Gift med Per driver hon centret och är navet i mycket som sker och händer. Till Therese vänder du dig i stort och smått som rör centret.

 

 

fredrikFredrik Hörnaeus centrets vaktmästare och obestridliga allkonstnär. Sätt en hammare i händerna på Fredrik och han bygger. Sätt en pensel och det blir färg, en trasig moped och den rullar. Han har till och med ryckt in i köket med framgång. En trasig glödlampa eller läckande kran på rummet? Då är det ofta Fredrik du möter.